Dance Studio Natya bestaat sinds 28 juni 1983 en is een begrip (in Den Haag Escamp).

Oorspronkelijk begonnen als een balletschool en uitgegroeid naar een Dance Studio waar meerdere dansvormen worden gegeven.

Steeds wordt gestreefd om moderne dansstijlen te koppelen met de basic beginselen van de Jazzdance. De lessen worden verzorgd door professionals die ruime ervaring hebben en zichzelf regelmatig laten bijscholen door het volgen van workshops en stages (nationaal en internationaal). In onze school staan discipline, enthousiasme en liefde voor dans voorop.
Kwaliteit en inzet van de lessen zijn van een hoog niveau. Een serieuze instelling van de cursist wordt verwacht, maar vooral het plezier en de passie voor dans.

De studio richt zich op een brede doelgroep vanaf 4 jaar tot een leeftijd die het niveau van de les aan kan. Ook voor mensen die geen ervaring hebben met bewegen in de ruimste zin van het woord zijn er aparte lesuren en les mogelijkheden.

Artistiek verantwoordelijke (tevens eigenaar) van de school is Andy Metselaar-Gude. Andy heeft zeer ruime jarenlange ervaring en volgt met regelmaat workshops bij diverse dansacademies (nationaal en internationaal). 

Dance Studio Natya is lid van de NBDO (Nederlandse Belangenvereniging voor Dansprofessionals en -ondernemingen www.nbdo.nl), de KNGU, ZIN member en S-BB Erkende Leerschool.
Daarnaast is Andy Metselaar Gude geregistreerd als docent in het kwaliteitsregister van de NBDO en is zij ook dansdocente Taal&Rekendans.

https://www.facebook.com/dancestudionatya/

Bij Dance Studio Natya wordt zorgvuldig omgegaan met uw privacy.

Voor het geven van lessen, het organiseren van evenementen, het administreren van uw deelname, het informeren en het kunnen innen van verschuldigde bedragen verwerken wij gegevens over u. Deze gegevens worden persoonsgegevens genoemd. Het vastleggen en gebruik van deze persoonsgegevens is beperkt tot informatie die noodzakelijk is voor benoemde doelen. De gegevens worden beveiligd opgeslagen en de toegang daartoe is beperkt. Voor zover wij gebruik (gaan) maken van leveranciers voor het voeren van een deel van onze administratie hebben wij verwerkingsovereenkomsten met deze leveranciers afgesloten of gaan dat dan doen, om de gegevens te beschermen. Wij delen uw gegevens alleen met derden als u daar expliciet toestemming voor geven hebt, tenzij de uitwisseling verplicht is volgens de wet.

In onze privacyverklaring staat precies beschreven hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Heeft u vragen over uw privacy dan kunt u die stellen aan de directie of via het e-mailadres This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.